ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις επιβαλλόμενες ποινές σε αυτούς που:

ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ
ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ
ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

(…)οι συλλήψεις μας, που έγιναν λίγες μέρες πριν τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα αναλάβουν εξ ολοκλήρου το Δ.Ν.Τ., η Ε.Ε. και η Ε.Κ.Τ., χαρακτηρίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση καθώς και από ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς πολιτικούς παράγοντες ως μεγάλη επιτυχία.
απόσπασμα κειμένου των φυλακισμένων μελών του Επαναστατικού Αγώνα

Η δίωξη του Ε.Α είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας , καθώς η οργάνωση στόχευε στη συνολική κοινωνική απελευθέρωση, μέσω επιθέσεων στους πραγματικούς εχθρούς του λαού(χρηματιστήριο και τραπεζικούς κολοσσούς, κρατικούς φορείς και τους προστάτες τους).

Από την αντιπαράθεση του Ε.Α με το κράτος και το κεφάλαιο δημιουργήθηκαν κλυδωνισμοί στην καπιταλιστική κανονικότητα μέσω των δυναμικών ενόπλων χτυπημάτων και του ριζοσπαστικό τους λόγο που έθεσε την κοινωνική επανάσταση ως πρόταγμα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

Τον δολοφονημένο σύντροφο Λάμπρο Φούντα, που έπεσε μαχόμενος ενάντια στα ένστολα γουρούνια της δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας της οργάνωσης.

Τους Π. Ρούπα, Ν. Μαζιώτη, Κ. Γουρνά, που βρίσκονται στη φυλακή έχοντας αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την οργάνωση, αντιμετωπίζοντας πολύχρονες ποινές για τη δράση τους.

Τους 5 που διώκονται για την ίδια υπόθεση, είτε λόγω των συντροφικών τους σχέσεων με τους παραπάνω, είτε λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων.

Την αξιοπρεπή στάση εντός των τειχών των προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης και των Β. Σταθόπουλο, Σ. Νικητόπουλο, Χρ. Κορτέση  που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ

ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *