Αυτόνομο Στέκι Ξάνθης Αλληλεγγύη στην κατάληψη Libertatia

Tη Δευτέρα 22/01, γεμίσαμε το κέντρο της πόλης (της Ξάνθης) αντεθνιστικά και υπεράσπισης των καταλήψεων συνθήματα ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην κατάληψη Libertatia, η οποία κάηκε ολοσχερώς με την συνενοχή χιλιάδων ελληνόψυχων που επέλεξαν να ”διαδηλώσουν” στην εθνικιστική φιέστα της Κυριακής 21/01. “Διαδήλωση” όχι για την υποτίμηση των ζωών μας που προκύπτει από τα μνημόνια που υπογράφονται συνεχώς, όχι για τα συμφέροντα της τάξης τους, όχι για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αλλά ούτε και για το σπάσιμο των αόρατων κάγκελων των πόλεων και των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών: “διαδήλωση” για την υπεράσπιση του έθνους και του ελληνικού κράτους, που αποτελεί την αφετηρία ύπαρξης όλων των παραπάνω. Προφανώς, υπό την ανοχή των μπάτσων λοιπόν μια μάζα φασιστοειδών επιτέθηκε και έκαψε μια κατάληψη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως κράτος και παρακράτος έχουν βάλει στο στόχαστρο, μεταξύ άλλων, δομές ελευθερίας.

Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ

Αυτόνομο Στέκι Ξάνθης

stekiksanthis.squat.gr/

This entry was written by stekiksanthis , posted on Wednesday January 24 2018at 11:01 pm , filed under Δράσεις - Παρεμβάσεις and tagged . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php